Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn!

Search
Generic filters
Exact matches only

E-bike
BOSCH servis

Servis
bicikala

Ponedjeljak - Petak:
09:00 - 19:00h
Subota:
08:00 - 13:00h

Izbornik

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja SV-SPORT d.o.o. web stranica za online prodaju te uvjeti prodaje putem internetske trgovine www.ri-bike.hr.

Upozorenje

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uvjete korištenja SV-SPORT d.o.o.  web stranica za online prodaju te uvjete prodaje putem internetske trgovine www.ri-bike.hr  prije korištenja web stranice www.ri-bike.hr  u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Ukoliko odlučite pristupiti kupnji naših proizvoda putem online kupnje (web shop) ili ste ovu web stranicu posjetili radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu tada se smatra da ste upoznati i da ste suglasni sa ovim Uvjetima, u suprotnom SV-SPORT d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti. Ako niste suglasni sa ovim Uvjetima tada nemojte koristiti ovu web stranicu u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima, već nas posjetite u našim trgovinama u kojima od našeg ljubaznog osoblja možete dobiti sve potrebne informacije i/ili ostvariti kupnju proizvoda iz našeg prodajnog asortimana.

Opće odredbe uvjeta prodaje

Ukoliko ugovorne strane ne dogovore drugačije, na uvjete poslovanja primjenjuju se prvenstveno uvjeti poslovanja SV-SPORT d.o.o.  objavljeni na ovoj stranici te važeći propisi, prvenstveno ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA, osobito u dijelu kojem navedeni zakon regulira pitanje ugovora sklopljenih na daljinu. Uvjeti poslovanja određeni su u skladu sa ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA (N.N. 41/14 , glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu).

Cjeloviti Zakon o zaštiti potrošača možete pronaći na sljedećem linku: ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA

Prodavatelj

Prodavatelj je trgovačko društvo:
SV-SPORT d.o.o. Rijeka

Sjedište društva:
Čavle 138, 51219 Čavle

Tel:
+ 385 (51) 550-396

E-mail adresa:
prodaja@ri-bike.hr

SV-SPORT d.o.o. društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i zastupanje

Pbz Banka

IBAN:
HR5523400091110744978

Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem:
MBS: 040351704
OIB: 16172493219

Temeljni kapital društva 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti.

Uprava:
Vidović Saša

Značenje riječi navedenih u općim uvjetima

Prodavatelj – trgovačko društvo SV-SPORT d.o.o. Rijeka, Krešimirova 58, 51000 Rijeka

www.ri-bike.hr  – adresa web stranice trgovca internet trgovine za online prodaju

Kupac – potrošač – sve osobe koje su nakon pretraživanja i odabira proizvoda ili usluge izvršile registraciju svojih podataka te naručile proizvod ili uslugu.

Korisnik www.ri-bike.hr  – sve osobe koje web stranicu www.ri-bike.hr  koriste u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na www.ri-bike.hr ili dobivanja bilo kakvih informacija o nekom proizvodu.

Korištenje www.ri-bike.hr – pristup je stranici www.ri-bike.hr radi realizacije internet trgovine ili dobivanja informacije o proizvodima

Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na www.ri-bike.hr, a koje je moguće kupiti putem internetske trgovine.

Kupac – potrošač

 1. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Pravna i fizička osoba, posjetitelj SV-SPORT d.o.o., web shopa ri-bike.hr koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podatka te naručila proizvod ili uslugu.
 2. Korištenje usluga SV-SPORT d.o.o. webshopa odobrava se isključivo punoljetnim osobama, uporaba i korištenje istoga od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i /ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenje, a Prodavatelj ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.
 3. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za ugovore sklopljene protivno ovoj odredbi.

Posebni uvjeti

Direktor trgovačkog društa SV-SPORT d.o.o., 1. siječnja 2016. godine donosi sljedeće UVJETE PRODAJE:

U skladu sa ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA direktor poduzeća je odobrio za:

 1. Za iznose preko 1000 kuna vrijednosti narudžbe i do 5 kg težine, trošak dostave unutar Republike Hrvatske uključen je u cijenu proizvoda za fizičke osobe a do vrijednosti 1000 kn trošak dostave je 45 kn neovisno o težini i mjestu dostave unutar Republike Hrvatske
 2. “Posebni oblici prodaje” i “Akcije” – na internetu definirane su u skladu sa ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA
 3. U cijenu nisu uključeni troškovi dostave koji se naplaćuju prilikom preuzimanja robe.
 4. Uslugu dostave proizvoda naručenih putem webshop-a obavljaju kurirske službe sa kojima tvrtka SV-SPORT d.o.o. ima sklopljen ugovor (Overseas Express). Brzina dostave ovisi o raspoloživosti robe koja se naručuje, načinu plaćanja i adresi dostave. Web shop narudžbe i usluge dostave ne vrijede za inozemstvo – narudžbe prihvaćamo i obrađujemo samo za adrese u Republici Hrvatskoj.

Tvrtka SV-SPORT d.o.o. Rijeka se obvezuje u navedenom maksimalnom roku koji kreće nakon plaćanja, isporučiti ispravnu naručenu robu. Naručenu robu možete preuzeti osobno ukoliko se nalazite u Rijeci, a u ostalim slučajevima, isporuka se vrši Overeseasom. Cijena isporuke se generira po poslanoj narudžbi prije plaćanja iste.

Opće odredbe

 1. Nositelj svih prava na internet stranici ri-bike.hr je trgovačko društvo SV-SPORT d.o.o. (dalje u tekstu: Prodavatelj) Prodavatelj putem navedene stranice pruža uslugu prodaje putem svog servisa – SV-SPORT d.o.o. Rijeka webshopa. Korištenjem usluge SV-SPORT d.o.o. Rijeka webshopa smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Općim odredbama uvjeta prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem SV-SPORT d.o.o.  webshopa te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između Potrošača kao krajnjeg kupca i SV-SPORT d.o.o. Rijeka webhopa i smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora, a u odnos na uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, način plaćanja, jamstava, reklamacije i povrat, dostavu, zaštitu i tajnost osobnih podatka i druga pitanja vezana uz korištenje www.ri-bike.hr i online kupnje.
 2. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavača zaključen je u trenutku narudžbe proizvoda.
 3. Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim vašim pravima i obvezama.
 4. Prodavatelj pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
 5. Prodavatelj pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio SV-SPORT d.o.o. Rijeka web shopa u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
 6. Prodavatelj pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge SV-SPORT d.o.o. Rijeka webshopa u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta.
 7. Kupljeni proizvodi koriste se na vlastitu odgovornost.
 8. Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup na ri-bike.hr i podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja www.ri-bike.hr, ukoliko je šteta nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, virusa u računalima i drugih slučajeva za koje nije odgovoran prodavatelj. Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.ri-bike.hr.
 9. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na ri-bike.hr. Prodavatelj zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda, ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmjeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.
 10. Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavjesti, mijenjati sadržaj Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane za webshop, kao i sav ostali materijal na ri-bike.hr, zbog čega su Korisnici www.ri-bike.hr dužni prilikom svakog posjeta web stranici pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.ri-bike.hr web stranici.

Fotografije i opisi

 1. Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. ri-bike.hr nastoji što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo razlike u opisu i fotografiji proizvoda.
 2. SV-SPORT d.o.o. Rijeka sve materijale, fotografije i tekstove postavlja na ri-bike.hr u dobroj namjeri kako bi se kupcu olakšao odabir prilikom kupovine. SV-SPORT d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda SV-SPORT d.o.o. ne odgovara. Moguće su razlike između stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ako proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opise se redovito i detaljno provjeravaju.
 3. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na . ri-bike.hr SV-SPORT d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda koje su postavljene prema informacijama od strane dobavljača – proizvođača.

Ugovor

Ugovor mora sadržavati informacije o:

 1. imenu ili nazivu tvrtke, matičnom broju i sjedištu trgovca ili osobe kojoj potrošač može iznijeti svoje prigovore Prodavatelju na adrese naznačene u linka “kontaktirajte nas”
 2. proizvodu ili usluzi koji se nude te njihovu nazivu
 3. glavnim svojstvima proizvoda ili usluge
 4. cijeni proizvoda ili usluge, uključujući sva porezna i druga davanja
 5. troškovima dostave proizvoda
 6. načinu plaćanja te načinu i roku isporuke proizvoda ili pružanja usluge
 7. usluge servisa i ostale usluge nakon prodaje, te uvjete korištenja istih ukoliko ih proizvođač osigurava, naznačene su na jamstvenom listu proizvoda
 8. jamstvima koja se daju uz proizvod ili uslugu
 9. uvjetima, rokovima i postupku izvršavanja prava Kupaca na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. i 74. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA, te obrascu za jednokratni raskid ugovora
 10. situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora
 11. o tome da je Kupac dužan snositi troškove povrata robe u slučaju da iskoristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA, odnosno, o troškovima vraćanja robe, u slučaju da kod ugovora sklopljenih na daljinu roba zbog svoje prirode ne može biti vraćena poštom na uobičajeni način
 12. o tome da će, u slučaju da iskoristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, Kupac biti dužan platiti Prodavatelju razumni dio cijene sukladno članku 77. stavku 7. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA
 13. troškovima uporabe sredstava daljinske komunikacije kada se taj trošak ne zaračunava po osnovnoj tarifi

U razumnom roku nakon sklapanja ugovora na daljinu , a najkasnije u trenutku isporuke robe ili početkom izvršavanja usluge, Prodavatelj je dužan dostaviti potrošaču, potvrdu o sklopljenom ugovoru na trajnom mediju (papir, elektronička pošta).

Postupak naručivanja

Korak 1. – Registracija

Link za registraciju nalazi se u gornjem desnom dijelu stranice. Polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena da bi se mogla izvršiti registracija za korištenje webshopa. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom kod prve kupnje na stranicama a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom. Na vašu mail adresu biti će poslan link kojeg treba kliknuti jednom kako bi potvrdili vaš korisnički račun.

Korak 2. – Prijava

Sa korisničkim imenom i lozinkom treba se prijaviti na stranice webshopa. Link za prijavu nalazi se u gornjem desnom dijelu stranice. Kada ste prijavljeni na webshop umjesto riječi “prijava” u gornjem desnom dijelu stranice treba se pojaviti Vaše korisničko ime, po tome ćete znati da ste uspješno prijavljeni na stranicu i da možete nastaviti na sljedeći korak za naručivanje proizvoda. Klikom na korisničko ime dolazimo do obrasca koji smo popunjavali kod registracije u kojem je moguće izvršiti promjene ukoliko je nešto krivo upisano ili jednostavno želite promijeniti lozinku.

Korak 3. – Traženje proizvoda

Pretragu možete izvršiti na dva načina. Prvi način pretrage proizvoda je putem tražilice koja se nalazi u gornjem lijevom dijelu stranice. On je puno brži ako znate dio ili puno ime proizvoda koji tražite ili kataloški broj proizvoda. Drugi način pretrage je putem izbornika kategorije proizvoda .

Korak 4. – Izbor proizvoda (ubacivanje u web košaricu)

Kada ste uspješno pronašli proizvod koji trebate sljedeći korak je ubaciti ga u web košaricu. Prema standardu je količina koja se ubacuje u košarici postavljena na 1 kom što ćemo učiniti sa gumbom “Dodaj u košaricu”. Ukoliko želimo ubaciti više komada određenog proizvoda potrebno je na stranici “Košarica” promijeniti količinu naručenih proizvoda. Ukoliko naručite krivi proizvod ili količinu status web košarice detaljno možete pogledati i promijeniti na stranici “Košarica”. Artikli se automatski brišu iz košarice kada se narudžba ili kupnja izvrši.

Korak 5. – Potvrda suglasnosti općih uvjeta online kupovine

Prije nego što zaključite kupnju obavezno je da pročitate i potvrdite da ste suglasni sa općim uvjetima online kupovine tvrtke SV-SPORT d.o.o.  na našim web stranicama www.ri-bike.hr. Ukoliko ne potvrdite da ste pročitali i da ste suglasni sa našim općim uvjetima, nećete moći zaključiti kupovinu.

Korak 6. – Izbor obrade narudžbe (ponuda za plaćanje gotovinom ili direktna kupnja – plaćanje karticom)

Kada ste odabrali proizvode i količine prelazite na sljedeći korak ”zaključi kupnju” u kojem možete odabrati da li proizvod želite odmah platiti karticom ili odabrati opciju plaćanja virman/gotovina u kojoj će Vam sustav odmah nakon klika na gumb zaključi kupnju automatski poslati e-mail sa web narudžbom. Ukoliko ste odabrali opciju plaćanja po web narudžbi u e-mailu koji ćete primiti navedeno je da bi bilo dobro da uplatu ne izvršavate dok webshop administrator još jednom ne provjeri stvarno stanje naručenih artikala i rezervira ih za Vašu narudžbu. Uplatu bi trebali izvršiti tek kada dobijete e-mail Potvrda narudžbe, ali nije problem i ako sredstva odmah uplatite ako želite ubrzati proces evidencije uplate i dostave. Ukoliko se pokaže da ste sredstva uplatili, a proizvod koji ste naručili ipak nije raspoloživ novac vraćamo po hitnom postupku na račun sa kojeg je i uplaćen ili birate drugi proizvod ako Vama odgovara. Ako ste odabrali opciju plaćanja karticom i izvršili plaćanje, e-mail koji ćete tada primiti naglasiti će da je Vaša narudžba u obradi. Dok ne dobijete e-mail o evidentiranoj uplati od strane web administratora znači da Vaša narudžba nije obrađena. Sredstva se skidaju sa kartice tek kada dobijete obavijest o evidentiranoj uplati na e-mail. Možemo stornirati Vašu narudžbu i odmah izvršiti povrat sredstava i 24h nakon što primite e-mail o evidentiranoj uplati. Povrat sredstava se može izvršiti i nakon navedenog roka, ali se tada na povrat čeka par dana.

Internetska trgovina – sklapanje i raskid ugovora o prodaji

 1. Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se Kupac registrira na za to predviđenom mjestu na ri-bike.hr. Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca Kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Ovi Uvjeti, kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima, predstavljaju ponudu SV-SPORT d.o.o. za sklapanje Ugovora, te korisnik kao Kupac svojom registracijom, potvrdom narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima, iste prihvaća, čime se smatra da je zaključen ugovor između Kupca i Prodavatelja, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.
 2. Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem ri-bike.hr internetske trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe – web trgovina i/ili telefona s ljudskim posredovanjem.

Odgovornost za materijalne nedostatke

Tvrtka SV- SPORT d.o.o. preuzima odgovornost za materijalne nedostatke. Zakonsko jamstvo (odgovornost za materijalne nedostatke) iznosi od 1-2 godine od isporuke robe ovisno o modelu odnosno robi koja je kupljena i na kojoj je uredno naznačeno jamstvo u pisanom obliku.

Jamstvo i servisi

Za svaki proizvod iz asortimana Prodavatelja koji je naveden na www.ri-bike.hr. Kupac ostvaruje prava iz jamstva prema jamstvenom listu tog proizvoda, kojeg Kupac dobiva zajedno s kupljenim proizvodom. Podaci o ovlaštenim servisima kupljenog proizvoda nalaze se u jamstvenom listu, kojeg Kupac dobiva zajedno s kupljenim Proizvodom. Kada Kupac ostvaruje prava iz jamstva, a što mora biti u skladu s jamstvenim listom, tada isti reklamaciju ima pravo podnijeti Prodavatelju na naznačenu e-adresu prodaja@ri-bike.hr  Također, kupac ima mogućnost i pravo reklamaciju podnijeti na bilo kojem prodajnom mjestu SV- SPORT d.o.o. Rijeka, Krešimirova 58, 51000 Rijeka.  Reklamacije primamo samo ako su artikli vraćeni u neoštečenom orginalnom pakiranju uz priložen orginalni račun.

Raskid ugovora i povrat

 1. Prije samog sklapanja Ugovora, Korisnik ima mogućnost pregledati Uvjete klikom na Uvjeti korištenja ispod pregleda narudžbe (obavijest iz članka 57. st. 1. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA (Narodne novine, br. 41/2014), ovi Uvjeti, te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA).
 2. Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od predaje proizvoda u posjed Kupcu bez navođenja razloga.
  Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:

  • ako je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako usluga bude potpuno ispunjena
  • ako je predmet Ugovora proizvod koji je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima
 3. Da bi Korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti mjestu SV- SPORT d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka.
 4. Obrazac (izjava) za jednostrani raskid Ugovora nalazi se u sklopu Uvjeta kupovine.
 5. Izjava se šalje poštom (na mjestu SV- SPORT d.o.o., Krešimirova 58 – 51000 Rijeka), ili elektroničkom poštom prodaja@ri-bike.hr i navesti broj narudžbe (računa), datum narudžbe (računa), ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa, ili adresu e-pošte.
 6. Ako Korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada SV- SPORT d.o.o. zaprimi Korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ako je Korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je Korisnik izvršio uplatu. U slučaju da Korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca SV- SPORT d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu proizvod bude vraćen ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da mu je proizvod poslan.
 7. Korisnik je dužan proizvod predati ili ga poslati na adresu SV- SPORT d.o.o., Krešimirova 58, 51000 Rijeka, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Prodavatelju uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe Korisnik mora snositi sam. Korisnika se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona 051/550-396 ili se javi na prodaja@ri-bike.hrkako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja proizvoda.
 8. Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
 9. Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, Korisnik je dužan platiti Prodavatelju iznos koji je razmjeran onome što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Prodavatelja o jednostranom raskidu Ugovora.

Povrat robe i zaštita potrošača

Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ZAKONU O ZAŠTITI POTROŠAČA, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 14 dana. U slučaju sklapanja ugovora o prodaji proizvoda, rok počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod, uz pretpostavku da je prije toga potrošaču bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti. U slučaju sklapanja ugovora o pružanju usluge, rok počinje teći od dana sklapanja ugovora, odnosno, ako do trenutka sklapanja ugovora potrošaču nije bila dostavljena potvrda prethodne obavijesti, od dana primitka potvrde prethodne obavijesti.

Kupac ima pravo vratiti robu koju nije naručio ili robu kod koje je naknadno utvrđena greška ili oštećenje koje nije nastalo transportom. Prodavatelj će odobriti povrat robe nakon međusobnog dogovora (telefonom ili e-mailom), uz instrukcije za povrat te će Kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova.

Kupac ima pravo podnijeti pisani prigovor, bilo u prodajnom prostoru ili putem pošte ili elektroničke pošte, a tvrtka SV- SPORT d.o.o.  dužna je na prigovor odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora. SV- SPORT d.o.o. voditi će i čuvati pisanu evidenciju prigovora najmanje godinu dana od dana primitka prigovora potrošača.

Prije sklapanja ugovora (kupovine) tvrtka SV- SPORT d.o.o.  potrošača će obavijestiti putem predračuna, tekstom na ovoj stranici ili na drugi način o imenu, sjedištu i matičnom broju tvrtke kojoj potrošač može iznijeti svoje prigovore, glavnim svojstvima proizvoda ili usluga koje se nude, cijeni proizvoda ili usluge uključujući sva porezna i druga davanja, troškovima dostave proizvoda, načinu plaćanja te načinu i roku isporuke proizvoda ili pružanja usluge, uslugama koje se nude nakon prodaje (servisiranje i prodaja zamjenskih dijelova), jamstvima koja se daju uz proizvod ili uslugu, pravu potrošača na raskid ugovora prema ZAKONU O ZAŠTITI POTROŠAČA, situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora, pretpostavkama i postupku otkaza ugovora sklopljenog na neodređeno vrijeme ili za razdoblje dulje od godinu dana, troškovima uporabe sredstava daljinske komunikacije kada se taj trošak ne zaračunava po osnovnoj tarifi, te razdoblju u kojem web narudžba ili cijena vrijede.

U slučaju telefonske narudžbe, identitet tvrtke, kao i komercijalna svrha poziva biti će izričito navedeni prilikom započinjanja razgovora. Ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici.

Najkasnije u trenutku isporuke proizvoda, odnosno najkasnije na dan početka pružanja usluge potrošaču će biti predana potvrda prethodne obavijesti u pisanom ili u nekom drugom, potrošaču dostupnom, trajnom mediju koja će sadržavati sve podatke koje sadrži i prethodna obavijest.

Zaštita osobnih podataka

 1. Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.
 2. Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca. (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda) Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.
 3. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Potrošački prigovori i primjedbe

Sukladno ZAKONU O ZAŠTITI POTROŠAČA, Kupac može svoje pisane prigovore poslati na e-mail: prodaja@ri-bike.hr

Izjava o privatnosti

SV- SPORT d.o.o. Rijeka se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici SV- SPORT d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

SV- SPORT d.o.o. cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

Linkovi

Ove Internet stranice sadrže linkove na druge Internet stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako SV- SPORT d.o.o. ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim Internet stranicama. Naše korisnike potićemo da pročitaju izjave o privatnosti svake Internet stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.

Linkovi

Ove Internet stranice sadrže linkove na druge Internet stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako SV- SPORT d.o.o. ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim Internet stranicama. Naše korisnike potićemo da pročitaju izjave o privatnosti svake Internet stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.

Obavijesti o promjenama

U slučaju da odlučimo promijeniti naša pravila o poštivanju privatnosti obavijest ćemo objaviti na naslovnici naših Internet stranica kako bi korisnici uvijek bili upoznati s podacima koje prikupljamo, načina na koji ih koristimo i pod kojim ih uvjetima, ako takvi postoje, otkrivamo. Ako u bilo kojem trenutku odlučimo iskoristiti osobne podatke na način različit od navedenog u vrijeme kad su isti podaci dobiveni, naše ćemo korisnike obavijestiti putem e-maila. Korisnicima će biti pružena mogućnost da odobre ili ne naše korištenje tih podataka na nov način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštivanju privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka.

Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim Internet stranicama možete poslati e-mail na: prodaja@ri-bike.hr

Rješavanje sporova

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

Informacije o kupnji

Uvjeti kupnje

Cijene

Sigurnost

Dostava i isporuka

Kontakt podaci

Naručivanje

Načini plaćanja

Pravila privatnosti

Jamstvo i reklamacije

Prigovor potrošača

100% sigurna kupovina

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn!

Ri Bike

+385 (0)51 550 396

Sv-sport d.o.o.
Mate Balote 4, Kantrida
51000 Rijeka
Hrvatska

+385 (0)91 620 4610

prodaja@ri-bike.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak:
09:00 - 19:00h

Subota:
08:00 - 13:00h

Newsletter

© Sv-sport d.o.o. 2015. – 2019. | Sva prava pridržana. | Implementacija: Pixel

PRATITE NAS NA