Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn!

Search
Generic filters
Exact matches only

E-bike
BOSCH servis

Servis
bicikala

Ponedjeljak - Petak:
09:00 - 19:00h
Subota:
08:00 - 13:00h

Izbornik

Cijene

  1. Sve cijene svih proizvoda su maloprodajne cijene (MPC). Cijene proizvoda i cijene dostave izražene su u kunama (kn), Hrvatskoj nacionalnoj valuti sa uključenim PDV-om.
  2. Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti, kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također je ovlašten, bez prethodne obavijesti, u svakom trenutku odrediti popuste, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda, i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu vrijediti isključivo za internetsku kupovinu, što će kupcu biti jasno naznačeno prije same kupovine.
  3. Ukoliko nije došlo do nenamjerne greške svi naručeni proizvodi bit će isporučeni po cijenama koje su vrijedile pri izradi web narudžbe
  4. Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust za pojedini proizvod, skupinu proizvoda, sve proizvode ili skupinu potrošača u skladu sa ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA te također bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust za Posebne oblike prodaje u skladu sa navedenim zakonom. Navedene pogodnosti mogu vrijediti isključivo za internetsku kupovinu, što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

 

Akcijska prodaja

Tvrtka SV-SPORT d.o.o. će u skladu sa ZAKONOM O ZAŠTITI POTROŠAČA po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Tvrtka SV-sport d.o.o. nije odgovorna za eventualne greške koje se mogu javiti u opisu i cijeni proizvoda te će greške nastojati što prije ispraviti. Tvrtka SV-SPORT d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Informacije o kupnji

Uvjeti kupnje

Cijene

Sigurnost

Dostava i isporuka

Kontakt podaci

Naručivanje

Načini plaćanja

Pravila privatnosti

Jamstvo i reklamacije

Prigovor potrošača

100% sigurna kupovina

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn!

Ri Bike

+385 (0)51 550 396

Sv-sport d.o.o.
Mate Balote 4, Kantrida
51000 Rijeka
Hrvatska

+385 (0)91 620 4610

prodaja@ri-bike.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak:
09:00 - 19:00h

Subota:
08:00 - 13:00h

Newsletter

© Sv-sport d.o.o. 2015. – 2019. | Sva prava pridržana. | Implementacija: Pixel

PRATITE NAS NA